Lapsi- ja henkilökuvaus studiossa tai miljöössä

Studioni sijaitsee Mikkelin Rantakylässä. Studiossa onnistuvat vaivattomasti lähestulkoon kaikenlaiset henkilö- muoto- sekä lapsikuvat. Tausta vaihtoehdot ovat, vaaleanpunainen, harmaa, siniharmaa kirjava, valkea, sekä musta.

Lapsikuvausta lapsen ehdoilla, kiireettä ja rennolla asenteella! Ennen kuvausta pyrin tutustumaan kuvattavaan, vaikkapa pienellä juttutuokiolla. Tällaisella kanssakäymisellä on yleensä suotuisa vaikutus lopputuloksen kannalta. Kuvauksen aikana voimme pitää taukoja, tällöin lapsi saa ajatuksensa hetkeksi muihin asioihin. Kuvausrekvisiittaa löytyy lapsikuvaukseen jonkin verran, mikäli haluat voit myös tuoda omia tavaroita mukanasi. Lisähintaan on mahdollisuus kuvat myös sisarus ja perhekuvat. Koevedokset toimitan 1-3pvän kuluttu nettigalleriaanne, josta voitte valikoida lopulliset kuvat kaikessa rauhassa.

Miljöökuvaus on erinomainen vaihtoehto varsinkin lapsi- ylioppilas-, sekä hääkuvauksiin. Miljöössä kuvaaminen on haastavampaa kuin studiokuvaus, varsinkin valaistuksen hallinan kannalta, mutta lopputulos on uniikimpi ja tunnelmallisempi. Kuvaus voidaan suorittaa asiakkaan valitsemassa paikassa, esim. puistossa, häiden juhlapaikalla, kodin pihapiirissä jne. Anna mielelläni vinkkejä hyviksi toteamistani kuvauspaikoista.